BG
 

За нас

"КРОНОС" АД е фирма, специализирана в производството, пакетирането и дистрибуцията на сурови,печени ядки и семена, сушени плодове и кафе.

Фирмата е основана през 1995 г., в Южна България и за последните 21 години е доказан лидер в областа на производството, търговията и дистрибуцията на ядки, семена и кафе за Източна Европа.

Фирмата прилага стратегия на безкомпромисно спазването на правните и регулаторни изисквания  на Европейския Съюз, чрез имплементацията на HACCP, ISO 9001:2015 и IFS. Фирмата е сертифициран  Kosher  и Halal производител.

"КРОНОС" АД  въвежда непрекъснати подобрения, насочени към удовлетворяване изискванията и очакванията на клиентите. Процесът на производство е придружен от постоянно наблюдение. Идентифицирането и развитието на продукта се проверява с индивидуален код, като за всяка партида се издава сертификат за качество.

През 2000 г., като отговор на новите пазарни предизвикателства и конкуренция, се създава фирма „Кронос Дистрибюшън България" АД, която се превръща в една от водещите български компании в областта на търговията и дистрибуцията.

Дистрибуторската мрежа на "Кронос" АД обхваща  София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Русе и  Плевен.

Главния фокус на фирмата е своевременно достаяване и подържане на високо качество на своите продукти, гъвкавост в динамично променящите пазарни условия.