BG
 
 

Безкрайно вкусни и хрупкави

Ядки Кронос

КРОНОС АД е фирма, специализирана в производството, пакетирането и дистрибуцията на сурови, печени ядки и семена, сушени плодове и кафе. Фирмата е основана през 1995 г., в Южна България и за последните 21 години е доказан лидер в областа на производството, търговията и дистрибуцията на ядки, семена и кафе за Източна Европа. Фирмата прилага стратегия на безкомпромисно спазването на правните и регулаторни изисквания на Европейския Съюз, чрез имплементацията на HACCP, ISO 9001:2015 и IFS. Фирмата е сертифициран Kosher и Halal производител.

КРОНОС АД въвежда непрекъснати подобрения, насочени към удовлетворяване изискванията и очакванията на клиентите. Процесът на производство е придружен от постоянно наблюдение. Идентифицирането и развитието на продукта се проверява с индивидуален код, като за всяка партида се издава сертификат за качество. През 2000 г., като отговор на новите пазарни предизвикателства и конкуренция, се създава фирма „Кронос Дистрибюшън България” АД, която се превръща в една от водещите български компании в областта на търговията и дистрибуцията.

Ние сме участвали по: Мярка 21 "Извънредно временно подпомагане за земеделски стопани и малки и средни предприятия, които са особено засегнати от кризата, предизвикана от COVID-19" от програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 на ДФ " Земеделие". Като сме усвоили сумата от 20 871 лв.

Държавен Фонд ЗемеделиеДържавен Фонд Земеделие

Винаги пресни и хрупкави

Печени ядки

Alfa Nuts – Всекидневното Удоволствие !

Алфа продукти

Неразделна част от здравословното хранене

Диетични ядки

Ядки с премиум качество и опаковка

Кронос Премиум

Вкусна занимавка
Кафе за всеки вкус
Робуста и Арабика
Плодова напитка със страхотен вкус !